Verkstad, Sliparskridskor och servar cykel

Verkstad

Vi har en komplett verkstad för våra kärnverksamheter – cykel och hockey:

Cykelverkstad

I vår cykelverkstad hjälper vi dig att laga och serva din cykel. Hos oss kan du lita på att arbetet blir rätt utför till rätt kostnad. Vi har alltid fasta priser på service av cykeln. Fråga oss i butiken så får du ett kostnadsförslag för just den delen av cykeln du vill åtgärda.

När du lämnar in cykeln säger du till vad du önskar åtgärda. Därefter får du ett kostnadsförslag. Du lämnar sedan cykeln till oss och får tillbaka den efter det att reparationen är färdig på överenskommen dag efter klockan 16.00.

Du kan således inte boka tid i verkstaden utan måste avvara cykeln till dess att reparationen är färdig!

Vi klarar av att laga och serva de flesta cyklar. Dock tar vi inte emot cyklar av mycket dålig ursprungskvalitet, exempelvis gratiscyklar från elektronikkedjor, då vi inte finner dessa möjliga att justera i paritet med konsumenttjänstlagen.

Hockeyverkstad

I vår hockeyverkstad byter vi stål och hållare på matchskridskor. Vi kan även bistå med att nita om skridskor där nitarna släppt. För lagning av hockeyskydd hänvisar vi istället till skomakaren. Vi har också mängder med reservdelar till både Målvakt och utespelare.

Skridskoslipning

Vi tycker själva att vi är väldigt vassa på skridskoslipning. Vår senaste maskin har redan gått över 100 000 gånger och vi slipar dagligen skridskor året runt. Vi slipar skridskor både för eliten och för den glade fritidsåkaren. Självklart slipar vi både konståkningsskridskor och hockey/bandyskridskor. Man lämnar dom en vardag och de kan hämtas påföljande vardag efter kl 16,00. Långfärdsskridskor tar upp till 2 vardagar.

Vi har även ett stort kunnande och gedigen erfarenhet av att profilslipa skenor för hockeyproffs, bandyspelare och målvakter.

För att du ska få en bra skridskoåkning som är anpassad efter just din förmåga kan vi bistå med att finna en radie- eller åkyteslipning som passar just för dig. Är du osäker på vilken som borde passa just för dig, tveka inte att fråga oss om råd.