Personal

Personal

Stefan Axelsson:

Vet hur en slipsten ska dras. Efter 10 säsonger i Frölundas A-lag leder nu Stefan arbetet i verkstaden ifråga om allt från slipningar till cykelreparationer. Stefan har arbetat för företaget i över 20 års tid och har därför mycket stor erfarenhet av hockeyutrustning och skridskoslipning. När Stefan inte slipar skridskor tar han gärna en tur med racern.

Henrik Sellman:

Henrik är butikschef och delägare, efter att ha avslutat sitt seriösa spelande i Schweiz när han var 30år, så har Henrik levt nära hockeyn som leverantör åt olika varumärken och har många vänner inom Hockeyn både i NHL och i Europa. Så vill du snacka hockey så prata med Henrik.

Daniel Lindqvist:

Från dom djupaste skogarna i Värmland har vi hittat Daniel han har jobbat i butiken sedan 2016. Daniel har koll på det mesta inom både Cykel och Hockey och kan förklara skillnaden på dom olika radie slipningarna vi gör i sömnen. Ofta cyklar han till jobbet så cyklar det kan han. Han spelar än idag aktivt i Div 4 och är riktigt ”tung” att möta i mittzon…

Sebastian Andersson:

Från Potatisstaden Alingsås kommer vårt senast stjärnskott. ”Basse” som han kallas är en riktigt fena på Hockey och kan förklara skillnaden mellan fjolårets produkt jämfört med årets i sömnen. Han uppdaterar också våra elcyklar och kör en Nishiki Pro SLD till vardags. Trots att han är yngst så är hans plats given i vår ”starting line up”.