Om

Om Mürbecks Cykel & Hockey
”Den lilla butiken med det stora kunnandet”

Mürbecks Cykel & Hockey har anor sedan 1926. Artur Mürbeck startade då en cykelaffär som låg på en tvärgata till Avenyn. Verksamheten flyttade till Västra Frölunda och Radiotorget på 1950 talet.

Från och med december 2015 är Oskar Nyblom ny ägare som tar över efter Challe och Marianne. I April 2018 kom Henrik Sellman in som ny delägare ihop med Oskar, Henrik kommer finnas på plats i butiken och även hjälpa till i Verkstaden när han gått igenom Stefan Axelsson`s stenhårda Verkstadsskola.

Vår specialitet är Hockey och bra brukscyklar. Vi är ”den lilla butiken med det stora kunnandet”. För vår del är det viktigt att vi som butik kan hjälpa dig som kund att hitta lämpliga lösningar som passar just dina behov. Därför är det viktigt att vår personal har den kunskap som krävs för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd vid ett eventuellt utbyte med oss.

Vi föredrar att verka utan att synas. Det innebär att vi sätter fotarbetet i butiken med varje enskild kund framför att annonsera med lockvaror. Således kan vi erbjuda bra service och pris på hela vårt sortiment vilket vi hoppas och tror att våra kunder skall uppskatta.