Hockey

Hockey

Ishockey är en tuff, intensiv och framförallt en mycket underhållande sport. För att hänga med i svängarna gäller det att vara rätt utrustad. Det innebär i första hand att skridskor och skydd fyller den funktion som är lämplig för den specifika utövaren.

Vi på Mürbecks har ett av Göteborgs bredaste och bästa sortiment vad gäller hockeyutrustning från nybörjare och fritidsåkare till fullblodsproffs. Vårt mål är att vi som butik ska kunna hjälpa dig att finna vad just du söker. Vår spetskompetens inom detta område skall vidare bidra till att du skall känna dig trygg och säker vid ett eventuellt utbyte med oss.

Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla rätt utrustning för specifika ändamål. Vi vet hur en skridsko ska sitta och vilken hårdhet som är lämplig i varje enskilt fall. Likaså har vi full koll på övriga skydd och klubbor för både tjejer och killar.

Dessutom har vi lång och gedigen erfarenhet i butiken då merparten av personalen själva har spelat ishockey.

Ishockey är en fantastisk sport. Därför är det viktigt att du som kund kan köpa varor som motsvarar dina krav på kvalitet och funktion. Den mest prisvärda klubban eller skridskon är självklart inte alltid bäst för det specifika ändamålet.

Vi på Mürbecks har som målsättning att du som kund inte ska behöva springa runt mellan affärer och leta. Vi tillhandahåller ett brett sortiment och du som kund ska alltid känna en trygghet när du handlar hos oss. Vårt mål sedan 1926 har alltid varit att ha nöjda återkommande kunder.

Vi tillhandahåller även utrustning för bandy och rinkbandy/hockeybockey.